Headerbild

Medlemsinformation November 2022

2022-11-16 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Nedan kan ni läsa kortfattad information om vad som händer i de olika sektionerna i föreningen.

FRCK: Det var en väldigt lyckad oktobertävling med många startande. På resultatlistan hittar vi fyra SMK:are bland de tio bästa: Mattias Bankel (4:a), Roger van den Berg (6:a), Kevin Eriksson (9:a) och Jörgen van den Berg (10:a). Grattis!

Rally: Mattias Holm/Christer Holm vann sin klass i Novemberskölden i Nässjö. Grattis! En rallyslinga håller på att byggas på området. Material har börjat levereras och arbetet har påbörjats.
Rallymöte hålls i klubbhuset 22/11 kl 18:00.

RB: Lite lågsäsong just nu. Utomhusträningen är slut för i år och inomhusträningen har inte kommit igång ännu.

MC: Träningarna flyter på. Endast träning på lördagar (om det finns träningsvärd). Möte i klubbhuset 7/12 kl 18:00.

Seniorträff: Nästa träff är tisdagen den 22 november kl 18:00 i klubbhuset.

Kansliet: Har semesterstängt veckorna 47, 51 och 52. Fakturor för nästa års medlemsavgift är på väg.

SMK-dag: Vad tror ni om en klubbdag med lite jippo, mat och femkamp mellan sektionerna? Mottar gärna lite tankar och idéer om detta! Hör av er till kansli@smktrollhattan.com

Presenning: Klubben har tänkt ta fram presenningar med tryck för medlemmar i klubben som vill ha. Varje medlem köper presenning och klubben står för kostnaden för trycket. Presenningen är svart 680g duk med förstärkta kanter, och trycket blir ca 200cm längs ena kortsidan. Vi tar i första hand upp intresseanmälningar på två storlekar, återkom gärna om önskemål finns för andra storlekar, så kan vi kolla på det längre fram.
Priset vi har fått från Kapellservice i Lidköping är;
1575:- inkl.moms för 6x3m
2250:- inkl. moms för 6x4m
Anmälan är bindande, då vi lägger en beställning baserad på antalet anmälningar. Förhoppningsvis kommer vi kunna köpa in och ha några presenningar på klubben om någon vill köpa senare. Anmälan skickas till kansli@smktrollhattan.com, och ska vara inne senast 30/11. Glöm inte att ange vilken storlek ni vill ha!

Kassören har avslutat sina uppdrag i klubben. Vi önskar förslag på en ny kassör. Utöver kassör vill vi hitta en ny ansvarig för FRCK också.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

Adress

SMK Trollhättan Hedekullevägen 100 461 38 Trollhättan

Kontakt

Tel: 052013866 E-post: kansli@smktrollhattan.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in