Headerbild

Medlemsinformation September 2022

2022-09-19 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Nedan kan ni läsa kortfattad information om vad som händer i de olika sektionerna i föreningen.

Kommande tävlingar:
Folkrace 8/10 Oktoberracet, sista deltävlingen i Västkustcupen
Har du möjlighet att vara funktionär? Anmäl dig till kansliet!
Du behövs!

FRCK: Planering påbörjad för folkracetävling 8 oktober, tävling utlagd på anmälanonline. Banan bör göras i ordning snarast samt räcken ska monteras. Regnet har förstört en del. En arbetsdag kommer att behövas, anmäl intresse till kansliet. Under Höstracet på Tjörn kom Martin Andersson 2:a och Jörgen van den Berg 5:a. Grattis!

Rallycross: Kevin Eriksson kom 7:a i Supercupen. Grattis!

Rally: Västrallyt, sista deltävlingen i Rally SM, gick bra. Funktionärerna kom från när (Göteborg) och fjärran (Åmål). SMK-medlemmarna Johan Holm och Christer Holm säkrade SM-guldet i standardklassen. Det ryktas om framgångar för SMK:are under Dalslandstjuren i helgen. Grattis!

RB: Tävlingarna har gått bra under säsongen och är avslutade för i år. Nils Gustafsson har vunnit många kupper i Sverige. Han har just deltagit på VM, där han kom 79:a av 180 deltagare. Grattis!

MC: Det tränas en hel del på banan, verkar flyta på lite bättre med träningsvärdar. Har fått in mer material för att bättra på några hopp på banan.

Monsterrace: En undersökning har gjorts med förare o delaktiga gällande vår tävlingshelg, vi inväntar resultat. Vi har fått frågan om vi vill köra Monsterrace 2023. Styrelsens beslut är ja! Har vi byggt banan så bör vi använda den.

Alliansloppet: Alliansloppet den 27/8 fungerade bra och vi fick beröm för bra insats. Det var åtta personer från SMK och 40 personer från KFUM som var flaggvakter utmed banan.

Seniorträff: Uppstartsmöte för seniorträffar tisdagen 27 september kl 18:00 i klubbhuset. Vi bjuder på fika!

Kassören har avslutat sina uppdrag i klubben. Vi önskar förslag på en ny kassör.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

Adress

SMK Trollhättan Hedekullevägen 100 461 38 Trollhättan

Kontakt

Tel: 052013866 E-post: kansli@smktrollhattan.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in