Headerbild

SMK Trollhättan laddar för Strömkarlsrallyt!

2017-08-18 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

SMK Trollhättan laddar för Strömkarlsrallyt! Den 2 september är det dags för SMK Trollhättans anrika tävling Strömkarlsrallyt, och klubben hoppas på ett stort startfält.

Tävlingen ingår i såväl de rikstäckande serierna Supercupen och VOC Mekonomen Sverigeserien som de regionala cuperna Mega Rally Cup och Västra BF’s FM/DM.

Organisationskommittén med tävlingsledaren Mikael Johansson i spetsen jobbar just nu för högtryck med att lägga de sista pusselbitarna i organisationen och de övriga detaljerna i planeringen. Tävlingen kommer ha Start, Mål och serviceplatsen centrerat på Nevs (f.d. Saabs) parkering i utkanten av Trollhättan där även personalmatsalen Saltes kommer hålla öppet under lördagen för att bjuda på rallymat av högsta klass. Även anmälan, besiktning och kärrparkering är placerat i samma område, så förhoppningen är att de tävlande kommer få en mycket smidig logistik kring hela arrangemanget.

I år består tävlingen av 6 specialsträckor av varierande karaktär som alla körs en gång och mäter sammanlagt 38 km. Ett par sträckor är klassiska rallyvägar som många kommer känna igen, ett par är varianter på tidigare använda sträckor men även ett par sträckor som inte använts i rallysammanhang i modern tid. Tävlingen körs i två etapper och inleds med 3 sträckor väster om Trollhättan innan man vänder tillbaka till service för att sedan köra de avslutande 3 sträckorna österut innan man nalkas slutmålet.

Raceconsulting tar emot anmälningarna och kommer även hjälpa till med tidrapportering online sträcka för sträcka, och organisationen gläds åt att kunna meddela att även rallyradion kommer vara på plats för att rapportera från sträckorna för att ge ytterligare en dimension till rallyupplevelsen för tävlande och publik. SMK Trollhättan vädjar om att de som ska köra tävlingen går in och anmäler sig så snart som möjligt, allt för att kunna optimera tävlingen så mycket det går och göra rallyt så bra som det bara är möjligt för publik, tävlande, serviceteamen och organisationen själva.

Har ni frågor eller funderingar så är ni välkomna att höra av er till Dan Rhodin på tel. 073-6614851

Adress

SMK Trollhättan Hedekullevägen 100 461 38 Trollhättan

Kontakt

Tel: 052013866 E-post: kansli@smktrollhattan.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in