Headerbild

Om FRCK

FRCK sektionen (Folkrace/Rallycross/Crosskart) arrangerar tre folkracetävlingar under året på Hedeängsbanan.

Om du är intresserad av att börja köra folkrace så är du välkommen att höra av dig till oss. För att börja köra folkrace så måste man vara medlem i en motorklubb och ha en folkracelicens. Medlemskap söker man i den klubb man vill köra för och licens får man efter att ha genomgått en kurs som består av en teoridel och för juniorer och körkortslösa seniorer en uppkörning där man visar att man kan hantera en bil. Det finns tre olika licenser, debutant, junior och senior. Det år man fyller 15 år kan man börja köra folkrace och då är man junior. Junior är man till det år man fyller 18 år då uppklassas man till senior. När man är nybörjare finns möjlighet att köra som debutant och då tävlar man gratis. Vill du veta mer om detta så är du välkommen till SMK Trollhättans FRCK sektion och ordförande Dan Rhodin på tel. 073-504 93 74.

För tillfället arrangerar vi inga tävlingar i Rallycross och Crosskart men om intresset ökar igen så är det möjlighet att vi gör comeback som arrangör.

Något som vi alltid söker är funktionärer, om du känner att du vill hjälpa till vid våra arrangemang så är du hjärtligt välkommen.

Håll utkik på vår hemsida för att hitta senaste informationen.

Adress

SMK Trollhättan Hedekullevägen 100 461 38 Trollhättan

Kontakt

Tel: 052013866 E-post: kansli@smktrollhattan.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in